APS

Verbetering pijn, energie en herstel

Heb je vaak pijn? Door atrose of fibromyalgie of heb je bijvoorbeeld last van een burn-out / depressie. APS-therapie is een revolutionaire, wetenschappelijk bewezen en natuurlijke methode, die het lichaam aanspoort zichzelf te herstellen. APS-therapie is pijnloos, comfortabel en veilig voor je lichaam en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Meer energie in je lichaam
Door middel van plakelektroden brengt Jolanda het APS signaal over op je lichaam. Deze prikkeling is een nabootsing van de lichaamseigen zenuwimpuls. Deze actiepotentiaal is de stroom die over de zenuwen in je lichaam loopt en zorgt voor de communicatie tussen de cellen. Dankzij APS-therapie vindt een toename van energie plaats in het lichaam waardoor cellen dus beter communiceren en in balans komen. Jouw actiepotentiaal kan verzwakt zijn door bijvoorbeeld een trauma, ontsteking of door het ouder worden in zijn algemeenheid.

APS-therapie als pijnbestrijding bij:
– reumatische aandoeningen (artritis, jicht; ziekte van Bechterew);
– RSI-klachten;
– gewrichtsklachten;
– whiplash;
– carpale tunnelsyndroom;
dystrofie;
– peesontstekingen.

Piet Tegelen over haar APS-therapie
“Sinds mijn auto-ongeluk ben ik nooit meer mezelf geworden. Wegens mij whiplash moest ik veel rusten, maar ik bleef maar moe. Toen ik via mijn vrouw met Jolanda in contact kwam, stelde ze APS-therapie voor. Mijn leven nu is een verschil van dag en nacht vergeleken met een paar maanden terug.”

Afspraak maken voor APS
Jolanda zet APS-therapie in voor zowel lichamelijke (somatische) -, psychische – als ook psychosomatische klachten. APS werkt voor chronische klachten én voor acute klachten. Voordat we een afspraak maken, nemen we samen je algehele gezondheid kort door. Bel 06-28824317 of stuur een mail voor een afspraak.

Ben je enkel benieuwd naar de prijzen van (behandeling vermelden), klik dan hier.