Bioresonantie

Bioresonantie herstelt blokkades in het lichaam

Heb je ondefinieerbare klachten en wil je nu wel eens weten waar je symptomen vandaan komen? SCIO (Scientific Consciousness Interface Operating system) is een meet- en behandelinstrument dat blokkades in het lichaam opheft zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Bioresonantie herstelt energiestromen
Zieke cellen in ons lichaam hebben namelijk een andere elektromachnetische straling dan gezonde cellen. Bioresonantie helpt om natuurlijke energiestromen van het lichaam te herstellen. Jolanda koppelt mensen via de computer aan elektroden via hoofd, pols en enkelbandjes. Elektrische signalen meten de blokkades, nemen deze weg en herstellen de energiestromen.

Blokkades blootleggen
SCIO corrigeert dus de stressfactoren die ziektes en stoornissen in het lichamen kunnen veroorzaken. Het apparaat zet het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan en stimuleert je lichaam om de juiste balans terug te krijgen. Het instrument meet op fysiek, psychisch en energetisch niveau, analyseert en maakt dankzij een computer blokkades zichtbaar.

De SCIO brengt de balans terug in je leven en ondersteunt bij o.a.

  • Stress, burn-out, depressies
  • (voedsel) allergieën;
  • hormoonschommelingen, zwangerschapsklachten en vermoeidheid;
  • verdriet, faalangst en onzekerheid;
  • ADHD, ADD en autisme;
  • verslavingen en trauma’s;
  • ziektes zoals fybromyalgie en reuma;

Bioresonantie: wereldwijd gebruikt
Ieder levend wezen heeft een uniek trillingspatroon/ lichaamseigenfrequentie. Daar speelt SCIO op in. Ongeveer 8.000 gediplomeerde therapeuten maken wereldwijd al meer dan 20 jaar gebruik van deze energetische behandelmethode uit de bio-fysische geneeskunde.

Chantal de Bree over SCIO bij kinderen
Mijn dochter was te jong om aan te geven wat ze voelde, toch moesten we iets met haar gedragsproblemen. Na een SCIO-sessie bij Jolanda kwam aan het licht dat ze een voedselintolerantie heeft voor lactose. Ik heb inmiddels een totaal andere dochter.

Afspraak maken voor SCIO
SCIO is voor jong en oud. Voordat we een afspraak maken, nemen we samen je algehele gezondheid kort door. Bel 06-28824317 of stuur een mail voor een afspraak.

Ben je enkel benieuwd naar de prijzen van een behandeling met de Scio, klik dan hier.