Coaching/ healing

Je bent wie je bent

Ieder mens is uniek. Iedereen zit anders in elkaar. Met eigen waarden, normen, ervaringen, herinneringen en onderbewuste en weggedrukte life events. Zie het leven als een boekenkast vol boeken die ieder hun eigen gebeurtenis bevatten. Eens in de zoveel tijd is het nodig om op te ruimen, anders wordt het een rommeltje. Dat geldt voor een boekenkast waar je de boeken soms afstoft en rangschikt, maar ook voor je brein. Je bewuste en onbewuste ervaringen maken per slot van rekening wie jij bent.

Life coaching
Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Jolanda ondersteunt je tijdens life coaching om bij je eigen onbewuste processen te komen. Neem afscheid van blokkades vergroot je levensgeluk. Geniet van een vreugdevol en energiek leven. Dat verdien jij namelijk als geen ander!

Depressie, onzekerheid en burn-out
Jolanda richt zich met haar coaching/healing op een brede doelgroep. Ze helpt mensen van alle leeftijden die te maken hebben met grote veranderingen in hun leven (o.a. het overlijden van een dierbare, een verhuizing of een nieuwe baan). Maar ze kan ook veel voor je betekenen als je bijvoorbeeld last hebt van:

– onzekerheid of angst(aanvallen);
– lichamelijke klachten (migraine, spanningshoofdpijn);
– paniekaanvallen;
– depressie;
– burn-out;
– hoogsensitiviteit (ADHD of ADD).

Frans Muren
“Het is nu twee weken geleden dat ik een sessie volgde bij Jolanda. Sinds die specifieke dag ben ik op verschillende niveaus met mijzelf bezig gegaan. Ik kwam tot de conclusie dat mijn gedrag jarenlang niet dat van mijzelf is geweest. Ik heb me altijd maar aangepast aan mijn omgeving. Dankzij de prettige bijeenkomst met Jolanda weet ik hoe ik verder kan. Mezelf kan zijn en blijven.”

Afspraak maken voor coaching/healing
Heb je ook behoefte aan een lichter leven? Een leven waarin je je eigen ‘ik’ kunt zijn? Ben je eraan toe om de regie (weer) in eigen hand te nemen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Jolanda van de Berg uit Biezenmortel begeleidt je graag. Bel haar voor een afspraak op 06-28824317 of stuur een mail.

Een liedje uit de oude doos “je bent alles”:

Ben je enkel benieuwd naar de prijzen van een behandeling met de Scio, klik dan hier.