Dorn

Dorn therapie tegen nekklachten, schouderklachten en hoofdpijn

Nek,- schouder- en hoofdpijn. Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking heeft ermee te maken. Pijnstilling of kraken zijn opties, maar met vriendelijke en zachte wervel- en gewrichtsbehandeling verhelpt Jolanda klachten die samenhangen met de wervelkolom (de grootste bundel zenuwen die van de hersenen naar al onze organen in ons lichaam voert).

Pijnklachten door scheefstand
Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Hierdoor wordt het bekken aan een kant omhoog geduwd en komen de onderste rugwervels onder druk te staan. Met pijnklachten als gevolg die vaak uitstralen naar been, heup, knie, voeten en nek. Niet zelden krijgt men hierdoor darm- en blaasproblemen. Daarnaast komt Jolanda ook vaak pijnklachten en scheefstand in de wervels tussen de schouderbladen tegen in haar praktijk.

Gewrichtsblokkades opheffen
Dorn therapie is eenvoudig en effectief in het opheffen van gewrichtsblokkades, scheve wervels in de wervelkolom, bekkenscheefstand en beenlengteverschil, waardoor klachten van rugpijn-, nek- en hoofdpijn, verdwijnen. Dorn therapie boekt tevens uitstekende resultaten bij:

  • SI-gewrichtsklachten;
  • schouderklachten;
  • kifose, scoliose, lordose;
  • overige rug(pijn)klachten;
  • diverse klachten die (in)direct een relatie hebben met de wervelkolom zoals darmklachten, hoofdpijn en duizeligheid.

Marieke Plasman over haar Dorn therapie
Ik liep jarenlang met migraine. Op advies van de neuroloog probeerde ik verschillende triptanen uit. Niets hielp. Via via leerde ik in mei 2015 Jolanda kennen die na een goed gesprek een probleem aan mijn bekken vaststelde. Na drie Dorn behandelingen was ik van mijn stevige hoofdpijnen af. Er is een wereld voor me opengegaan. Ik ben sindsdien veel fitter, productiever en vooral gezelliger.

Afspraak maken voor Dorn therapie
Ondanks het feit dat de Dorn methode zeer mild is, zijn er situaties waarbij deze methodiek niet toegepast kan of mag worden. Enkele contra indicaties zijn griep/koorts, osteoporose of na een zwaar ongeluk of een hernia operatie. Voordat we een afspraak maken, nemen we samen je algehele gezondheid kort door. Bel 06-28824317 of stuur een mail voor een afspraak.

Ben je enkel benieuwd naar de prijzen van de Dorn behandeling, klik dan hier.