Blog

Zichtbaar zijn.

Elk mens komt thema’s in zijn leven tegen waar hij van af wil.  Zo ook deze vrouw.

Ze komt voor een Bio-resonantie behandeling. Ze wil af van het gevoel dat ze minder is dan mensen die veel geleerd of gestudeerd hebben. Deze goed ontwikkelde vrouw loopt er tegen aan dat ze zichzelf kleiner maakt dan ze is. Ze werd er tijdens haar werk weer mee geconfronteerd. Op verzoek sluit ze haar ogen en zet haar ouders voor zich neer. Ze ziet zichzelf achter haar ouders staan. We gaan haar voor de ouders zetten. Ze ziet hoe klein haar moeder zich maakt. Haar vader wil haar niet aan kijken. We laten het meisje groter worden en kijken wat er dan gebeurt. Het meisje zegt tegen haar vader dat ze op hem lijkt en ook een leider is. Dan groeit het meisje. Ik ervaar dat moment als zeer emotioneel en krijg kippenvel. Het meisje ziet hoe het al generaties in de familie lijn aanwezig is in de vrouwelijke lijn. Haar kinderen hebben er ook last van. Ze voelt duidelijk dat ze de lijn van “ondergeschikte” in de familie zal moeten oplossen. Dit doet ze ook voor haar en de toekomstige kinderen. Ze is er helemaal klaar voor. De vrouw voelt zich na de behandeling moe maar ervaart ook blijheid, rust. Ook voelt ze een onbekende kracht in zichzelf. Dagen later appt ze dat ze regelmatig loopt te zingen door het huis, telefoontjes pleegt die ze had uitgesteld en dat het goed gaat.

En ik, ik heb het mee beleeft en geleefd. ………….. ik werd geraakt door het thema!

 

Straling in de praktijk

Er belt een vrouw op om een afspraak te maken. Ze geeft aan veel last van duizeligheid en hoofdpijn te hebben. Ze weet niet waar het vandaan komt en is al naar de huisarts geweest. De medicijnen die ze voorgeschreven kreeg hebben niet geholpen. Ja de hoofdpijn vermindert verteld ze maar de duizeligheid blijft.

Tijdens het doormeten met de bioresonantie, zie ik dat er o.a. een zeer hoge stralingsbelasting bij haar is. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ze een electisch bed, een tv, een dect-telefoon, haar mobiel als wekker gebruikt en soms een tablet op haar kamer heeft. Op haar werk is net als thuis overal wifi, er zijn veel computers en digi-borden aanwezig.

Na deze constatering gaat ze haar mobiel op de vliegtuigstand zetten. De wekker doet het ook zonder wifi. De stekker van haar bed gaat er ook uit evenals die van de tv. De tablet blijft voortaan beneden en s’ avonds gaat het internet van de computer en printer af.

Na twee weken komt ze terug. Ze slaapt een stuk beter. De hoofdpijn is na een behandeling zeer sterk verminderd en daar is ze heel blij mee. De duizeligheid is er nog wel maar minder. Ze krijgt een middel en oefeningen tegen de duizeligheid mee. Via de bioresonantie gaan we kijken wat er verder nog onderligt ook dat gaan we aanpakken.

Na 3 x  behandelt te zijn is ze klaar. Ze slaapt s’ nachts weer heerlijk. De duizeligheid en hoofdpijn zijn over en ze voelt zich goed.

Men stelt dat 1 a 2 procent van de Nederlandse bevolking last heeft van elektrosmog,  waarbij vrouwen wat vaker klachten hebben dan mannen. Daarbij worden de volgende klachten aangegeven:

-hoofdpijn/migraine,

– vermoeidheid

– oorsuizen

– slaapproblemen

– duizeligheid

– oorproblemen

– depressies

– huisuitslag

– droge mond

– gezwollen oogleden

– concentratieproblemen

– verhoogde bloeddruk

– combinaties van deze klachten

Nu weet ik dat er tegenhangers zijn die zeggen dat de straling niet schadelijk zou zijn. Maar hoe kan het dan dat er onafhankelijke onderzoeken zijn die de belastingen op de mens wel aangeven? In de huidige tijd worden we hier allemaal mee geconfronteerd en kunnen we er niet meer omheen. Wel kunnen we er bewuster mee omgaan ook  jonge kinderen kunnen we meer beschermen omdat die nog zo in de groei zijn. Iedereen maakt natuurlijk zijn eigen keus en heeft een eigen verantwoording hierin. Maar ook de overheid zou die ondertussen moeten nemen. Mensen met klachten zijn niet gek. Mijn patiënt had duidelijk wel last van de stralingen en het was geen inbeelding van haar. Bij haar is er nu bewustzijn op gekomen, dankzij de bioresonantie!

Op internet is veel te vinden over dit onderwerp. Mocht je deze klachten herkennen zou je hier eens naar kunnen kijken. Eart-matters heeft een mooi artikel over electrosmog op kinderen. Zie onderstaande link.

http://www.earth-matters.nl/5/9308/gezondheid/tijd-om-wakker-te-worden.html

Een fijne dag allemaal.

Hartelijke groet

Jolanda

Mocht je een afspraak willen maken voor de Scio Bioresonantie bel of mail voor een afspraak
jolanda@desleuteltotjezelf.org of bel 06-28824317